Skip to main content

Voorwaarden

Op deelnemers wordt een dringend beroep gedaan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn en mobiele telefoon uitzetten.

Inschrijving en betaling

  1. Aanmelding en betaling van activiteiten kan uitsluitend via de webwinkel op de Guidor site. Het is definitief als u betaald heeft en een factuur via de mail ontvangen heeft. Contante betalingen aan de deur zullen niet meer geaccepteerd worden. Gelieve uw bevestiging mee te nemen naar het evenement
  2. Guidor leden krijgen in de regel voorrang op niet-leden om te boeken. De datum waarop ook niet-leden zich kunnen inschrijven zal duidelijk worden gecommuniceerd.
  3. De op het programma vermelde maxima voor deelname zijn bindend.
  4. T.a.v. het hele programma en vermelde data zijn wijzigingen voorbehouden.
  5. Indien een activiteit reeds is volgeboekt, kunt u zich laten plaatsen op de wachtlijst. Indien er plaats beschikbaar komt laten wij u dit weten.
  6. Bij afzeggen van lezingen en rondleidingen wordt het bedrag niet teruggestort. Indien er een wachtlijst is, kan iemand van de wachtlijst uw plaats overnemen. Gelieve hierover contact op te nemen, via email, met het secretariaat. Is er geen wachtlijst dan kunt u proberen zelf met iemand te ruilen, dit altijd met inachtname van dat een lid een ander lid vervangt en een niet-lid een ander niet-lid.
  7. Afzeggen van excursies kan tot 3 weken vóór de (aanvangs-)datum. Wel moeten wij u in dat geval € 10,00 administratiekosten in rekening brengen.
    Vanaf 10 dagen van te voren geven we 50% terug. Bij afzeggingen van minder dan 10 dagen vóór de cursusaanvang zal het hele bedrag in rekening gebracht worden, tenzij er hele duidelijke redenen zijn. Dat zal per geval bekeken worden.
  8. De vermelde activiteit gaat alleen door bij voldoende deelname. U krijgt tijdig bericht bij annulering. Bedragen die al zijn overgemaakt worden dan teruggestort.

Toegangsbewijzen

De entreeprijs voor musea is nooit inbegrepen in de prijs, aangezien er van uit wordt gegaan dat men een Museumkaart bezit. Toeslagen voor tijdelijke exposities zijn wel inbegrepen in de prijzen.

Openbaar Vervoer

Reiskosten met het openbaar vervoer zijn niet inbegrepen in de prijs.

Lunch

De lunch is alleen inbegrepen indien vermeld bij de activiteit.

 

GUIDOR
Leidseplein 33
1017 PS Amsterdam
Tel.: 020-6246072
Rek nr : NL23 INGB 0001851918

Vragen of meer informatie?