De Nederlandse gidsenorganisatie

Gidsenorganisatie Guidor

Guidor is de enige belangenvereniging voor professionele gidsen in Nederland, waarbij honderdveertig gediplomeerde gidsen aangesloten zijn. Het Guidor Certificaat/GiVak diploma is een betrouwbaar keurmerk dat alleen aan de meest onderhoudende, onderlegde en veelzijdige gidsen wordt afgegeven. Onze gidsen staan garant voor het geven van een leerzame en boeiende inkijk in de Nederlandse cultuur, geschiedenis en het leven van alledag.

Voor wie

Guidorgidsen werken zowel voor touroperators als voor prive groepen en individuen. Zij zijn veelgevraagd voor internationale congressen en incentives.

Maatwerk

Ons netwerk bestaat uit gidsen met de meest uiteenlopende specialisaties, zoals land- en tuinbouw, waterbeheer, geschiedenis, kunstgeschiedenis van moderne tot oude meesters en architectuur. Voor al uw wensen bemiddelen we een passende gids. Kortom, Guidor staat voor maatwerk.

Betrouwbaar keurmerk

Guidorgidsen moeten naast het behalen van hun gidsexamen, ieder jaar op bijscholingscursus, zodat ze altijd up-to-date zijn. Vak- en talenkennis zijn bij Guidor van het hoogste niveau. We kunnen gidsen aanbieden voor meer dan 15 talen, waaronder Russisch, Pools en Zweeds.

Partners

We zijn er trots op dat we de volgende organisaties tot onze partners mogen rekenen: Amsterdam en Partners, en verder zijn wij volwaardig lid zijn van: de overkoepelende wereldwijde World Federation of Tourist Guide Associations (WFTGA) en de Europese Gidsenorganisatie FEG.

Als geen ander zet Guidor al meer dan 60 jaar Nederland als toeristische trekpleister op de kaart.

AmsterdamPartners FEG logo  logo wftga

Vragen of meer informatie?

Contact Guidor

  Leidseplein 33
    1017 PS Amsterdam
  0031-20-6270006
  

Copyright Guidor